Sahabat BBN

1/90 ep.1st post..

Posted by Boneka tak sakit | Posted in | Posted on 3:52 AM

ello sapa?

boleh hidup tanpa blog..
xleh kut
tgk aku masih bloging huhuhu..
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

well..
:P

rupa2 yer aku kena tunggu dah tahan sampai 90hari.. wow!! 3bulan untuk blogspot deleted semua blog aku secara PERMANENTLY   WOW!!
serius ke aku boleh tahan lama camtu

tadi aku pk 60hari!
entahlah,,,

====================================================================
1st post..


hurm apa nak cerita kat blogspot nie hehehe..
aku boneka.. aka daus!

aku rasa sini kat blog spot aku daus lah! kat myspace aku boneka! senang cerita baru best sikit! hehehe..
aku daus. umur aku dah 24 (WOW)dah.. ah tua ye.! aku rasa aku mcm umur 19 camtu.. ah2 aku mcm bdk2 sbnr yer hehehe

aku single !! (okay satu perengan) <---- hahahah penting tu

aku punya hobby kemas!! *kunun.. KUAT MENIPO JUGA AKU NIE DULU =_=!!!
ah edit pic awek! tgk lah mungkin aku akn post berberap pic yg aku edit!!
ah. kdng2 aku main game. aku skrang dah xgila game, hehehe entahlah dulu dah main puas2 kut!

tapi dota aku masih gila.. kdng2 kat rumah aku layan kalau xleh tido!! :)

harapan aku.
aku nak happy lah.. happy tenang. aku nak happy!! aku xtau camner nak happy
aku rasa kalau ader awek happy kut!!
kalau banyak duit happy juga kut!!
HMMMM TGK DARI DULU KONSEP HAPPY AKU XBERUBAH ADA AWEK HAPPY PELIK2? BODOH KAN?

camner nak happy.. kdng2 tu pow xcukup nak happy.. HEHE...ENTAHLAH MASIH SUSAH NAK HAPPY

tu jelah.! harap2 rajin lah sikit aku update natng nie!! tgk lah cmane :P



-------------------------------------------------
90HARI YER.. AKU XBERAPA YAKIN AKU LEH TAHAN... ENTAHLAH! RUNTUH SEMANGAT AKU..



blog comments powered by Disqus