Sahabat BBN

sekali blog susah nak stop..!! betol ke?

Posted by EnsemBuaya♥ | Posted in | Posted on 10:01 AM

Hello all~ boneka in the house..
jap2 nama aku apa nie?

owh tak Ensembuaya♥ di sini.. bersiaran di waktu pagi!
hm2 ada pegumuman dari cik firdaus

cik firdaus
pengarah urusan
bonekaxsakit.blogspot.com


Asalammualaikum dan salam satu malaysia..
sya megumumkan.. dgn ini akan menjalankan satu uji kaji..

boleh ke sy hidup tanpa blogging..
buat yg megenali blog milik sy.. semua tau tapi tak pham.. huhuhuhu
apa yg saya selalu sampaikan ada lah agak personal..

sy puas bila berblogging pasal hal personal.. lebih nikmat bila ada yg kesah..
baru nie2 sy perasan kadar kesah adalah rendah..
dan nikmayt berblogging sgt tiada.,

kerana apa?
kerana sy tidak dpt full out dlm entry sy!
sy ada banyak problem yg merepek..

lebih2 hal perasaan.. sy nak kongsi dgn blog sy agak malo.! so untuk tidak membuang banyak masa
sy akan meguji satu expriment..

boleh kah sy hidup tanpa blog!!

sy akan mendeleted semua blog sy! selepas ini..

oleh itu lets start the clock..

mari kta sama2 tgk berapa lama.. sy boleh tahan!!


*sambil dgr lagu tak tahan lagi..

sekian...



ensembuaya♥
cilakak aku baru dilantik jadi icon baru! dia dah nak deleted
xpe! kita tgk je berapa lama dia tahan

aku agak2 xlama pown..
lemah tenaga batin hahahaha


APA???!!
blog comments powered by Disqus