Sahabat BBN

HERCULES..!! HERCULES..!! HERCULES..!!

Posted by Boneka tak sakit | Posted in | Posted on 5:00 AM

Boneka in the Houseeeeeeee!! :P
yo2!
hai~ masih hip hop.. kalau hbat kenapa berdalih! :P
bukan terhebat, cuba terbaek dlm apa yg ku buat!

poyo je tb2 nyanyi lagu hip hop!
lama lak aku xpost!!
terus terang aku kata aku xpost sebab aku mlas link nama korang!!
so.. aku rasa slesa lagi kalau bro kawie dan bro ahfat buat entry..

diorang ambik pot lah juga, promoted korang!
aku ?? HAMpeh!
sori la yer...

nak benci aku sila laa.. aku memang layak di benci! kerana sikap aku yg sumbonk lagi xsedar untung hahaha...

tapi aku post juga
sbb nak share satu story dgn korang!

hope story nie buat korang guling2! mcm zaman emas hidustan.. :))

okay start entry..

------------------------------------------------------------------------
HERCULES HERCULES HERCULES!!!



Time sekolah dulu aku cukup benci pendidikan jasmani.
serius... kdng2 aku saje ponteng hari tu semata2 tak nak meyaut seruan MALAYSIA BOLEH ;p


contoh seksaan jasmani masa kanak2 dulu!! ZALIM TOL


aku tak suka.. sebab kena tukar baju! pastu tukar baju balik!! dah la. aku nie pemalo..
badan aku time tu

HERCULES..!! HERCULES..!! HERCULES..!!
huhuhuh...

so aku memang tak berapa selesa lah bila mamat2 kelas aku tgk TETEK aku!! besar sgt TETEK aku nie! sebab TETEK aku nie banyak lemak!! dlm kelas aku takde sorang pown yg ada TETEK besar mcm aku!! *termasuk lah awek hahaha

krang mula lah aku kena seksual harsment!! tu yg aku benci tol lah pendidikan jasmanin tu!!
Terbayang2 aku TETEK aku kena picit dgn bdk2 Nakal kelas aku... hai..~ AKU POWN nak try picit juga...  (-5markah)

So satu hari nie.. aku tak bawak baju lah kan.. dlm kelas aku ada 2,3 org tak bawak baju.. so kita orang pown pakat2 sorok dlm kelas huhuhuhu..
yelah... kalau tak kena denda lari 3pusingan semua...

sedang syok ponteng tu! tiba2 pintu kelas di ketuk kuat!! BUKA PINTU!!  BUKAK CEPAT !!! desak suara itu

kita org gelabah gila masing2 tak tau nak buat apa... semua secara automatik buat larian setempat! huhuhu...

BUKAK LAH CEPAT!!! KORANG NAK PONTENG YER!! JAGA LAH KORANG!! KATA CIKGU AZMAN BIN SABU..

tiba bunyi ketukan lenyap... suasanan kembali sunyi dan romantik.

AH ko!!
tiba suara cikgu azman kembali kedengaran!!

cikgu nampak ko..!! bukak pintu cepat!!
kata dia sambil sekodeng di celah tingkap bilik kelas...

adeshhh mati lah kita orag!! kata aku dlm hati....
nak tak nak pintu kena bukak lah kan.. lepas bukak je.. cikgu azman bawak kita org dkt tempat pehimpunan!!

pastu dia cakap asal korang ponteng!! ah?? kata dia marah
Ali bukan nama sbnr.. menjawap..

kami.. tak bawak  baju cikgu.. kata dia terputus2!!

owh.... pastu korang igt.. korang boleh sedap2 ponteng lah ye.!!
BUKAK BAJU KORANG!!!

APA...!!! tidak...!!!!!
diorang semua bukak baju...  aku mula tak nak bukak !! tapi lepas kena tengking dgn cik azman aku bukak juga menampakan TETEK aku yg gebu lagi besar. (-3markh)

ahhh... skrang! korang pergi kat kantin sana... ketuk ketapi sampai saya suruh kamo berhenti!!
adeshhhhh malo yer nasib baik kantin takde org!!


belom sempat nak senyum....

KRINGgggGG!GGGGGGG!!!!!! kringgg!!!!!

ALAMAK... rehat....
aku pandang muka cikgu azman.. senyum puas.. megenakan kami insan malang


lepas hari tu 3,4 hari juga bdk2 tingkatan 1 dan tiga kecoh... TETEK aku besar sakai tol!!
blog comments powered by Disqus