Sahabat BBN

Siri kesilapan aku yg memalokan!

Posted by Boneka tak sakit | Posted in | Posted on 7:06 PM

Boneka in the House!!! hehehe
ramai kata wei aku tak paham!!

aku nak jawap tak paham sudeyhhH!!!! hahahahahhah
janji aku nak sambung satu entry kat sini tapi aku tak jadi laaa
aku tak tau asal...

nanti2 lah aku sambung cerita yg penuh tipo daya tu!!

k layan eh cerita aku nie

daaaaaaaaaaaaaaa~ love u guys!! *BAPAK TIPO!! KENAL POWN TAK!!!

================================================================

sapa kenal aku secara pribadi tau aku nie manusia yg gelabah bila ada tekanan fizikal mental mau pown seksual!!

hari nie aku tak busy mana pow
tapi bdk2 ramai juga dtg main game ah2 aku punya cc jalan lah juga!
mini cc sbnr yer.. tak paham sudah! malas aku nak story! BANGKAI TOL LAH!!

owh.. sabar yer cik Firdaus
hehe.. sabarlah nie

so dgn bdk complain abg2 asal nie bang sangkut la bang! org nak tukar sniper pown susah!!
aku pergi la layan bdk tu! lepas tampar 3,4 kali orait la..
so aku pown teruskan kerja aku mcm biasa photostat...
pastu bdk tu panggil aku lagi abg daus takleh tukar sniper!!

adesh sakai tol pc aku nie rasa mcm nak nak campak lombong lak!
aku gi la betol kan balik!!

2min lepas tu..
aku hati tak tenang! bdk nie ada problem lagi tak dgn pc nie!
sambil photosata aku tinjau lah dalam..
bdk tu masih main game counter strike.. okay kut!
dlm otak aku nanti mesti dia call aku cakap

takleh tukar sniper lah bang!! adeshh~
pastu lamunan aku di gangu oleh costumer aku!
"dik stapler kan ikut set yer"

ah2 kata aku samblik senyum!
so aku ambik kertas set tu!

aku bawak kat mila bukan nama sbnr... pastu aku tanya!
mila sniper mana mila? 
huhuhuhuh.... mila pandang aku pelik je? AH!! apa bang!

huhuhhuh stapler!! sniper lak! BANGKAI JE!!
dia semyum kambing je...

aku pk mila bukan nama sbnr dah dpt tau aku nie memang manusia cute la!! ASIK SILAP MCM2 TAPI CUTE JE!! hahaha



huhuh banyangkan kalau aku betol2 ada sniper!! BERAPA SET NAK SNIPER TADI BANG??


xbox360- aku tukar nama blog aku! kepada Aku OwrNing!  bukan sebab aku Ning! sebab aku BAPAK POWER!! riak lak! bangkai je.. , semalam takde org sgt so bdk2 nie ajak aku main game Dunia Orang Takde Awek. aku main lah kan! taksangka aku masih OWrning!! Double kill triple kill Monster kill!! Somebody Stop him.. hahaha

paham ke?? tak paham sudeyyhh!
blog comments powered by Disqus