Sahabat BBN

Kenapa gadis berat JODOH????

Posted by kawie2020 | Posted in | Posted on 2:45 PM

Ini adalah entry recycle kawie yg pernah dipublishkan di blog kawie tahun lepas...

##############################################

sbb2 perempuan x dpt lelaki baik..hahahahaha.....

girls2!! read thiss...


Photobucket

1-lelaki baek adalah hodoh

Photobucket

2-lelaki kacak tak baik

Photobucket

3-lelaki kacak yg baik....tlh berkahwin

Photobucket

4-lelaki kacak yg baek dan bujang....tidak cekap

Photobucket

5-lelaki kacak yg baek,bujang dan kaya akan tetapi tak minat pada kita pulak

Photobucket

6-lelaki kacak yg baek,bujang dan kaya,yg berminat kat kita pulak adalah lelaki yang suka berfoya-foya

Photobucket

7-lelaki kacak yg baek,bujang,kaya,yg berminat pada kite dan bukan lelaki suke berfoya- foya......homoseksual pulakkk!!

Photobucket

8-lelaki kacak yg baek,bujang,kaya,yg berminat pada kite dan bukan lelaki suke berfoya- foya(serta x kan menipu) dan bukan homoseks..kite yg mendekati die dulu,dia pun suke kat kte,jenis org nie mesti ade masalah,seperti----

mungkin bakal mak mentua ko x stuju,family ko x berkenan kat die,ex gf die dtg blk…atau pon kte x berjodoh ngn org jenis nie


Photobucket

hehehe...saje je...walaupun takde lah sume orang camtu..aku amik dari cerita korea. yg aku tgk dulu...one part that the girls had discussed about "why girls like us doesn't have any chances to get near to a good looking kind hearted man??"....

enjoy ur life yaaa!!

Nota kaki bucuk: ini adalah idea member aku.. yg aku rase ade byk betulnye.. nobody perfect..
blog comments powered by Disqus
blog comments powered by Disqus