Sahabat BBN

ibu pown nak fesbook!!

Posted by BBN profile | Posted in | Posted on 11:58 PM

Boneka tak sakit in the House heheeh..!

ahhh dpt juga aku post entry kat bangkai bloggers network ni!
harapan aku...
jujur2 yer

aku nak glmer!!! hahahah mcm bangkai aku nie!

kalau hipokrit punya harapan!
aku harap BBN nie dpt jadi satu media kita semua berkenalan dgn manusia2 sekepala dgn kita!
==================================================================

aku kan.. rapat gila dgn ibu aku!
so aku memang xkesah laa org nak cakap aku mami boy ke!! anak ibu ke.. ibu roti ke!! no hal la beb!!! aku lelaki 26tahun syg ibu aku!!!!!

ALAMAK!! mcm promoted diri lak! hehehe
juga menyanygi ibu anda sbnr yer... jika ternyata anda lah the One! hikhik hik...

sabar jelah!!
okay.. nie entry lama kut!
tapi aku cerita balik.. sebab apa aku suka gila cerita nie!! HAHAHAHAHA!!

skrang nie sosial network yg tgh up!! apa dia fesbook kan??
bukamuka
ecceh...

familly aku kan semua buat fesbook!
adik aku cakap lah dgn aku, daus ko xnak buat fesbook ke?

aku cakap aku benci sosial network..!!!

ASAL aku benci sosial netwrok!!??
pekara itu ak releven untuk entry kali ini..
so apa kata korang pasrah dan lepaskan ia pergi..

so satu hari..
ibu aku gatal lak nmak buat fesbook.. heheh
dia rindu adik aku dilla bukan nama sbnr.. yg study di rusia bukan negara sbnr!

so dia call aku..
daus YO daus!! peewtt!! come to mumi!

aku baru balik kedai nie! apa je lah ibu aku nak kan adeshhh letih tau!

ibu naj buat fesbook lah daus .. ko leh tolong buat kan tak!! ??
kata ibu aku sambil memengang kedua2 tangan nya erat! di dada...

cute juga ibu aku nie! kata aku pelhan dlm hati!! takmo kata kuat2 nanti dia riak!
ahhhhh boleh la!!! kata aku xpuashati...

ambik masa 30min juga lah dafatr fesbook nie!!
lepas settel... aku pown cakap walaa~~~ sambil belagak mcm ahli magic! tunjuk monitor

dah settell kata aku senyum pada ibu aku!
dia pown pandang muka aku... pandang monitor!

camtu je? kata dia...
yelah ibu.. camnie jelaaahhh!! dah tu nak mcm mana??!! tanya aku pelik

pic ibu mana!!!! kata dia sambil hentak kaki!!
ah.. ye juga kan...okay2 daus letak kan..., kata akub bersetuju akan stamnet beliau!

ah.. pic ibu, ibu letak mana yer... sambil pandang2 destop kut2 ada lah pic ibu aku mcm jlo!

ahh!! meh sini ibu cari kan.. kata dia excited..!!!

ahh... okay! bls aku sebagai anak mitahli

so aku pandang jelaa ibu aku
bersungguh open monzilla


tulis google.com

tekan pilihan search image...

dah tu!!!
dia tulis nama dia...

norzehan bukana nama sbnr! dan click search!!


aku time tu!! KETAWA!! xigt ibu aku!!
anak derhaka aku ketawa!

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH..!!!!
aku gelak dia camtu!!

ibu aku igt dia artis apa ada pic kat google image!!
2,3hari lepas tu.. aku tgk ibu aku je aku gelak kecik! heheheh ibu2... buta it sungguh!!


ada part II sbnr yer...


Sy kunci kesimpulan yer Paknil!
ibu aku sgt sempoi dan hip.. kalau anda awek gila kan aku! berani nakchat dgn ibu aku! jom confren kat YM hahaha :)
poyo je...



blog comments powered by Disqus